Diensten

Personenvervoer

Taxi EHV biedt u personenvervoer aan in de regio Eindhoven met een modern wagenpark en ervaren gediplomeerde chauffeurs die naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid streven.

verder lezen

Luchthavenvervoer

Gaat u op reis voor werk of plezier? Voor een stipte en correcte service om naar verschillende luchthavens vervoerd te worden kunt u contact met ons opnemen, bel gerust voor een vrijblijvend offerte.

verder lezen

Groepsvervoer

Bent u op zoek naar vervoer op maat, wilt u extra kosten besparen of gezellig met z’n allen in een busje? Voor een veilige en comfortabele reis vanaf 5 personen krijgt u van TaxiEHV busjes tot 9 personen aangeboden.

verder lezen

Pakketdienst

Heeft u haast met het leveren van een document of een belangrijk onderdeel? Wij zorgen ervoor dat uw pakket, brief of andere post gerelateerde artikelen op een betrouwbare en snelle manier bij de bestemming aankomen.

verder lezen

Chauffeursdienst

TReist u liever in uw eigen wagen of bent u niet in de gelegenheid om zelf te rijden? Neem zelf plaats op de achterbank van uw auto zodat een van onze chauffeurs u naar de plaats van bestemming kan brengen.

verder lezen