Chauffeursdienst

Chauffeursdiensten regio Eindhoven

Het komt steeds vaker voor dat wij van klanten de vraag krijgen of wij hen in hun eigen auto kunnen vervoeren. Wanneer u om wat voor reden dan ook graag in uw eigen auto vervoerd wordt, biedt Taxi EHV de oplossing. Onze chauffeursdiensten zijn gericht op mensen die graag plaats nemen achter in hun eigen auto, of niet in de gelegenheid zijn om zelf te rijden.

In goed overleg is bijna alles mogelijk bij Taxi EHV.

Privé chauffeur in uw eigen auto

Wanneer u graag vervoerd wilt worden in uw eigen auto, dan moet u bij Taxi EHV zijn. Wij schakelen graag één van onze professionele chauffeurs in om aan uw vraag te voldoen. Onze chauffeurs zijn gecertificeerd en kunnen ook prima met uw eigen voertuig overweg. Ze zijn klantvriendelijk, servicegericht en weten hoe ze moeten handelen wanneer zij met uw eigen voertuig onderweg zijn.

Duidelijke prijsafspraken en geheel volgens uw wensen

Bij onze chauffeursdiensten maken wij van te voren altijd duidelijke afspraken over tarieven en de werkwijze. Iedere vraag voor chauffeursdiensten is anders, daarom vragen wij u om van te voren zoveel mogelijk informatie te geven over de exacte vervoersvraag die u heeft en wat u precies van ons verwacht. In overleg bepalen we wat uw exacte vraag is en welk tarief wij daarvoor rekenen.