Groepsvervoer

Groepsvervoer Eindhoven, taxi busjes vanaf 5 personen

Op zoek naar groepsvervoer in Eindhoven? Wij bieden oplossingen voor groepsvervoer vanaf 5 personen. Ons wagenpark bevat middelgrote taxi’s voor 5 personen en taxibusjes tot 9 personen. Ideaal voor als u met een grote groep bent. Ook kunnen wij voor u meerdere taxi’s tegelijk inzetten wanneer u met een grote groep met meerdere voertuigen op hetzelfde moment naar een bestemming gebracht wilt worden.

Groepsvervoer organiseren

Wanneer u een vervoersvraag heeft voor een grote groep hoef u alleen even Taxi EHV te bellen. Wij overleggen met u wat uw exacte wensen zijn en bieden een vervoersoplossing op maat. Een taxibusje voor 9 personen? Of een voertuig geschikt voor 5? Het kan allemaal bij Taxi EHV. Bent u met 15 mensen? Geen probleem, dan zetten wij meerdere voertuigen op hetzelfde moment voor u in.

Om zeker te zijn van een oplossing op maat voor grotere groepen doet u er goed aan om ruim van te voren te bellen.

Duidelijke afspraken en een scherp tarief

Ook voor groepsvervoer werken wij met scherpe tarieven. In sommige gevallen kunnen we met u een prijsafspraak maken, dit hangt af van uw exacte vraag. Standaard nemen wij de kortste route voor u, tenzij u anders aangeeft. Voor groepsvervoer in de regio Eindhoven is er meer mogelijk dan u denkt.

Heeft u een bijzondere vraag voor groepsvervoer?
Twijfel dan niet en neem contact met ons op. In overleg is er meer mogelijk dan u denkt!